Bogen "Et år i naturhaven"

Er du bidt af tanken om at skabe dig din helt egen naturhave? Vil du bidrage positivt til naturen, ved at give plads til den, i din helt egen have? Og er du ganske enkelt interesseret i at læse mere om naturhaven? Så tjek bogen Et år i naturhaven ud.

Om bogen

“Lad græsset gro, ukrudtet slå rod, og giv plads til dyreliv og vildskab i din have. Således lyder essensen af opskriften til en naturhave.

I Et år i naturhaven finder du inspiration til at skabe din helt egen naturhave, med masser af blomster, planter, og et rigt og interessant dyreliv.

Rigtig mange borgere ønsker aktivt at tage del i kampen for at løse verdens store miljø- og naturkriser. En del af løsningen findes i alle vores haver, landet over. I stedet for at passe og pleje dem til ukendelighed, så argumenteres der i bogen her for, at haverne i større omfang skal have lov at passe sig selv. Til glæde for den naturlige flora og fauna, men bestemt også for indehaverne selv. For en naturhave er et herligt sted at søge tilflugt, når rotteræset og hverdagens stress og jag bliver for meget.

I Et år i naturhaven kan du læse om:

– Hvad en naturhave helt præcist er
– Hvorfor du bør lave din egen naturhave
– 14 simple trin til at lave din egen naturhave

Endelig følger vi årets gang i naturhaven. Startende fra foråret, og hele vejen til vinteren. Kom tættere på et hav af dyr og planter, med personlige fortællinger, fra en forfatter der brænder for det grønne.”

Køb Et år i naturhaven som e-bog i dag

Bogen kan købes i fysisk format til en vejledende udsalgspris på 199,-. Vil du hellere have den som e-bog? No problemo. Her er den vejledende udsalgspris på 99,-.

Du kan købe e-bogen her.

Følg naturhaven

Husk også, at du kan følge naturhaven på naturhaven.dk.

Her vil du løbende kunne læse spændende og inspirerende artikler, samt få gode råd til hvordan du selv kommer i gang med din egen naturhave.

Bogen er på gaden nu

199 kroner
  • 142 siders inspirerende læsning
  • Rigt illustreret med billeder fra naturhaven
  • Læs hvorfor du bør få dig en naturhave
  • Læs 14 simple trin til hvordan du anlægger din naturhave
  • Følg årets gang i naturhaven - fra forår til vinter