Freelanceydelser

Dette er blot lidt af hvad jeg tilbyder:

CSR

Har din virksomhed behov for kommunikationsrådgivning og andre former for marketings- og kommunikationsydelser? Så kontakt mig endelig for et godt tilbud.

Rutineret freelancer
Jeg er en rutineret freelancer inden for felterne marketing, kommunikation og CSR. Med en baggrund som cand.mag. i engelsk har jeg omfattende viden om, og kompetencer inden for, kommunikation, retorik og marketing. Det er viden og kompetencer som jeg konsekvent trækker på, når jeg løser opgaver for mine kunder. Jeg kan gøre det samme for jer.

Hvad jeg kan hjælpe jer med 
Jeg kan hjælpe jer med et væld af arbejdsopgaver, blandt andet:

– Pressearbejde, herunder pressemeddelelser, nyhedsartikler, blogindlæg etc.
– Oversættelsesarbejde
– SEO

Fordele ved min service 
Som kunde hos mig modtager du altid højkvalitetsydelser. Det praktiske arbejde udføres altid med øje for selv de små detaljer. Og så mødes du altid med en høj grad af imødekommende service, og du kan regne med at få det færdige produkt til tiden – hver gang.

Hyr mig som freelancer 
Har din virksomhed også en arbejdsopgave der skal udføres? Så kontakt mig for et godt tilbud.

Insisterer i på at køre samarbejdet via tjenester som Upwork, så er jeg også til stede der. Jeg foretrækker dog til hver en tid at køre et professionelt samarbejde uden om sådanne tjenester. I kan finde mig på Upwork her.

Få et godt tilbud fra NEM CSR 
NEM CSR er en CSR-rådgivningsvirksomhed, udelukkende henvendt mod små og mellemstore virksomheder. For NEM CSR er målsætningen, at gøre det til normen, frem for undtagelsen, at selv små og mellemstore virksomheder arbejder aktivt med CSR. Som stifter og indehaver af NEM CSR kan du også kontakte mig for at indhente et godt tilbud på CSR-arbejde for din virksomhed. Kontaktinfo kan ses her.